the owner on chickybear blog

My photo
klang, Malaysia
criteria owner this blog..... we're just a simplest N happy go lucky person . Not believe ? Try to KNOW me lahh . Okey,thanks for the visit girl and boy ;)

team member's

Saturday, 2 June 2012

TOM YAM vs CILI ?

'tu la kau banyak sangat lah mkan cili '
my mom say like that ! 
haha.....
bukan ap. tah kenapa aku suka sangat dengan tomyam.. semalam ayah dapat gaji, menag tak sah la.. mesti akan makan luar pnye lah !! huhu
first aku akan order tomyam campur ,, air mestilah apple.. hihi...
makanan siap ! yeayyy.. hepi giler.. tpi .. im so dissopointed ! becoz, tomyam tak kaw sngt la.. nak buat cmner . kena jugak habeskan ... 
yela, aku mseh ingat lagi pesan SAYANG aku, jgn membazir ! makn je sampai hbes, t nasi tu nges !! hihi
btw, mkn memng kenyang .. samapi nak jalan pon tak larat dah eah !
aku mkn dngn nafsu yg kelaparan , cili aku memng tak kiralah, aku bedal jer...
haha.. tembolok... : D ,
YG PENTG DAPAT AP AKU NAK WALAUPON KURANG SEDAP.. huhu
okay. habes dah crite malm tuh..
pagi pulak aku minx mak buat nasi lemak, tapi mak tak buat.. mak gnti ngn yg ada kat kedai aje.. haha
dapt jugak mkn, ade roti canai lgy..
waaahhh... bertambah tambah la berat badan aku....
ptg, aku tibe terinngin sangat sangat nak makn tomyam lgy.
haha.. tapi kali ni aku tak suh mak aku masak , tapi teringin nak yg tangan aku but.. hahah
eccceehh ! rindu la katakan , dulu selalu masak ...
hihihi
aku pon gy dapo msak..., mak aku tye , kau nak buat ap ??
haha ,, adalah rahsia. tu je la jawapan aku ..
huhu
after dah siap, aku pon makn.. hirup hirup punyer hirup.. sambil cili tuh aku tenyeh-tenyeh bagi pedas la katakan .... peerrgghh !! syiok !! haha
tak lama aku habes hirup, dah siap basuh magkuk...
aku pon duduk , tibe tibe perut bunyi macam ade keroncong !
ait ?? pelik perut aku ?? dah mkn pong masih nak berkeroncong ke ??
hahahah
rupe rupenya , bkn keroncong lapa, tapi... sakit perut mula datang serang aku laaaaa.....
ohh.. tidak !!!! 
TOILET !! TOILET DANNNNN TOILET..
kan dah padan muke, ..





#tulapadahnyamakanterlalubanyakclipadi#



No comments:

Post a Comment

give your comment here :)