the owner on chickybear blog

My photo
klang, Malaysia
criteria owner this blog..... we're just a simplest N happy go lucky person . Not believe ? Try to KNOW me lahh . Okey,thanks for the visit girl and boy ;)

team member's

Tuesday, 5 June 2012

JUAL KE ??

mmeh meh meh meh ,..
lai lai lai lai lai ..
haaaaa, tu dia ....
arini nak citer pasal aku jadi tukang jahit ! hhaaaa..
nak tau ??
of cos la kan korgmesti nak tau ....
sebelum tu, nak tunjuk gmbar ckit .








ni la dia... biasa biasa je, tak macam korag yang da pandai wat bnyak2 tu,,, hihi :)
okay, nak dijadikan cerita .. aku bosan duduk rumah tak tahu nak buat apa daa...
pas tu aku dapat la idea nak try buat benda alah ni haaaa...
then , aku pon search search search !!.. akhirnya jumpa la fb akak ni..
die ade jual bnyak keperluan barabg tok bnda ni..
so, aku pon try la bli starter kit dulu..murah je.. termasuk postage rm16...
tak ssaaabbbaaarr giler mase aku tunggu barang nak sampai.
huhu.. :)
then, after dah dapt barg , aku jadi gila ap tah tak tahu... khusyuk gile buat bnda ..
best laa..

tak susah pon ....
 dann gambar diatas adalah hasil nya...  :) 
MOOD : HAAAAPPPYY !!
okay, ni ada lagi barang yang aku gunakn..
kat bawah ni...








nak tgok lagi jumm... gy fb aku.
hihi .. pnat la nak upload ! :)
nak tahu fb, gy je bawah sekali .. jumpa la... 
hihi . kbai .



*kalaunakbeliponboleh...:)*
just pm kat fb tau tau tau ...




2 comments:

  1. leh tahan gak hasil nye ek.. ada bakat gak ko ne.. pe lagi wat la secara komersial :)

    ReplyDelete
  2. hehe.. thanks..
    ala, baru je nak berjinak jinak..
    doakan lah , nti boleh buat lebih dari itu ...
    ni pon mula-mula just suke2 je...
    hehe

    ReplyDelete

give your comment here :)