the owner on chickybear blog

My photo
klang, Malaysia
criteria owner this blog..... we're just a simplest N happy go lucky person . Not believe ? Try to KNOW me lahh . Okey,thanks for the visit girl and boy ;)

team member's

Monday, 28 May 2012

TERLEBIH PULAK :0

tengah duduk duduk ,... santai santai ,.. tgok televisyen kat dlam bilik . tibe aku teringat kan suatu kisah mase dekat rumah sewa yang beralamat NO32 TAMAN SERI JITRA ,JITRA KEDAH ...
urmmm.... bila ingat balik memang sakit hati ade, kelakar pon ade.. tapi bnyak sakit hati laa...
bukan sakit hati dengan housemate ..
tapi dengan jiran sebelah rumah yang terlebih lebihnya perhatian.. waduh !!
memng la kami tahu kawasan perumhan kami tu, kawasan orang2 tua .. ya, tapi kau pakcik nape la lebih2.. anak menantu kau tuh pon kalau keluar rumah cube la senyum ke, apa ke kat jiran jiran.. ni tak, kau buat muka macm tuh, kau ingat cantik la ?? poyo la weyh perempuan !! mentang2 ktrg ni CUMA MENYEWA kat sebelah rumah kau ... seteruk kami menyewa pon, kami guna duet PTPTN la nak bayar.. kau tuh?? duduk menumpang je kat rumah pak mertua kau yang sesuka hati je pangil anak org anak jin!! HEY!! ko ingat ktrg ta da mak bapak ke !! suka hati kau jer.. tak kesah la kau tuh dulu ppolis ke apa ke ?? YANG PENTING RUMAH KAMI TAK PERNAH ADE BUDAK LAKI TIDUR LAH !! amboii... sedap mulut kau menjaja cerita kat kedai simpang yee .. kalau kau nak tahu , anak kau yang dah ade bini tuh yang GATAL !
dah la curi BRA /SPENDER org .. melampau.!! sangap sangat dah ke ?? gy la ajak bini kau !#%^&* !! ni tak , kau ambil barg2 ktrg tuh smua macm lah ktrg tak tahu .. 
haha,.. tapi yang kelakarnya, ktrg dapat tahu pon mase hari first exam .....
..... pagi tu, aku dan EDA ROSLI, YANA SHIDIE, ASMA, IDA, SHAKILA,..ade exam hydraulic ... pulun kami study  nak dapt A++++ la konon .haha... okay . tayah lebih2 sagt lah !! haha...
lepas exam, macam biasala kami blik..merempit sebab sibuk nak tdo .. haha.. hobi ktrg memng tdo je, selain memasak yang tah pae tuh .. haha
okeyh ... teet,, bnyak merepek aku ni.. samabung pasl perbuatan tak senonoh anak jiran sebelah tu .
tsamapi je rumah, kila menjerit !! weyyy.. ade tak korg agkat BRA/SPENDER aku ....
degan tergama ktrg semua jawab. EH . MANE ADE.. KTRG TAK AGKAT PON...
aaahhhhhah!! MUSYKIL ??
tapi sebelum kila sedar kehilngan barg peribadi die tuh .. eda dah perasan yang die pny pon hilang...seminggu lalu...tapi tak syak la sape2 time tuh yang nak ambil , tapi cuma pelik...cari semua bilik tak jumpe...after kejadian tu,, kami pon nak selidik.. siapa pnya dalang ambil semua bnda tu.....
malam tuh berjaga...
siap letak umpan bra baru lagi.. hahahahah.....
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................
GAGAL .. huh!! buat penat je...
org tu macm tahu2 jer yang ktrg nak jadi spy malam tu,, haha
last, member aku yang eda kol mak die soh tgok2 kan sape pnyer angkara .....
FINAAAALLLLLLYYY !!!
mak eda bgtaw , anak orang sebelah kanan yang ambil ..... 
hah ??
tak silap la tuh anak polis pencen tuh kannn...
amboi, bapak lebih 2 nak salah kan anak orng samapia paggil anak jn la,, rumah nyer.. anak die lagi ..
bukan anak jin, tapi setan berkepala manusia.. hahaha

so, kau nak ckap ap ??
rupanya anak kau la yang pnjat pgar rumah kami malam-malam, 
sampi org perumahan kat situ kata macm2 kat ktrg... wahhh......
pandai kau nak jaja cerita ...memng bagus !!
agaknya, lebih kurg mcm ni la kot gaya anak die panjat pagar...




hahahaha.. :) 
dah rupa mcm beruk ni kan ???

File:Beruk Mentawai Macaca pagensis.JPG

 huh.. panjang lah pulak cerita aku nie.. macm ade org nak bace kan ??
k, la.. tu saje cerita imbasan kembali mase kat rumah sewa... 
daaa ~



No comments:

Post a Comment

give your comment here :)