the owner on chickybear blog

My photo
klang, Malaysia
criteria owner this blog..... we're just a simplest N happy go lucky person . Not believe ? Try to KNOW me lahh . Okey,thanks for the visit girl and boy ;)

team member's

Saturday, 25 August 2012

~_~ makan time !

-_- zzZZz..

oppss ! meleleh air liur gue .. hahaha
lama rasenya tak menghupdate date date blog ni kan.. pasti ramai nak tahu perkembangan i ! kan ?? haha..

* gedik! * auucch!
#_# 

bling bling ... huhuhu
okay , merapu merepek malalut dah ni.. 
sebelum tu, meyh tgok gmbr ni ..
kot2 ade yang kenal ke.. kan ??



 haa, korang ade yang kenal ke kat dalam gambar ni ..
 tgok gambar ponnng pasti korang terasa meriah sgt kan ? kan ??
haha, kalau nak tahu ni masa jamuan hari raya group 
ANAK JAWA SELANGOR ..
sape-sape yang teringin join, just taip anak jawa selangor kat fb, pasti jumpe lah ! 
majlis ni berlangsung di 
teratak salah seorang ahli AJS, di Kg Sg Lang Tengah, Kuala Langat Banting ... ..



that me and my mom .. : D
okay , habes .. dah la.. ye.. penat ! tata :*

me , and me, and me again .. :)


No comments:

Post a Comment

give your comment here :)