the owner on chickybear blog

My photo
klang, Malaysia
criteria owner this blog..... we're just a simplest N happy go lucky person . Not believe ? Try to KNOW me lahh . Okey,thanks for the visit girl and boy ;)

team member's

Thursday, 1 December 2011

JOIN CONTEST


hye! aku nak try join this contest!!huhu...
ni first time aku nak join harap berjaya,tak kesah la menang or tak,aku just suke-suke je ;)
okeyh contest ni 
dianjurkan oleh

:)

 Syarat syarat untuk menyertai contest ini


Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini
hadiah untuk dimenangi


1st Place . CAMERA LOMO + TRIPOD 


2nd place . MP3 (boleh pilih nak warna hijau atau hitam)


3rd place . Pendrive Angry Bird 4GB + angry bird keychain

Saguhati . RM10 topap (lima pemenang)



 terbaik kan hadiah?



oleh itu ,aku berbesar hati mempertaruhkan gambar ini!




CMNE?? ok kan...hihi 
oklah  nak tag kat

ok bye ;)

p/s: budax baru,hiihi....
tak pandai nk tag la.... ;(




No comments:

Post a Comment

give your comment here :)