the owner on chickybear blog

My photo
klang, Malaysia
criteria owner this blog..... we're just a simplest N happy go lucky person . Not believe ? Try to KNOW me lahh . Okey,thanks for the visit girl and boy ;)

team member's

Tuesday, 24 July 2012

RAYA RAYA RAYA

bila tiba hari raya~..
semua org bergembira ~
haha, dah macm lagu sepah pulak..
okay.. bukan nak cerita pasal raya... tapi kueh raya, haha
okay, aku sebenarnya nak cerita kat sini pasal kueh raya yang aku buat ni haa...
business kecil-kecilan aja.. heh.. saja suke-suke :)
antaranya kueh :
- buah rotan
- popia simpul
- cornflakes coklat
- dodol
- karipap mini
- homemade choc
ap? nak tgok gmbar .. ni aku tunjuk .. :)




ni je buat mase ni..  hehe, yang lain tak amik gmbar lagy :)

Sunday, 22 July 2012

KURMA OH~~ KURMA

 
 haa.. nak cite ckit lah kan .. ari jumaat lepas pejabat bagi sorang satu bekas kurma jenama amway..
hhaaa.. tu gmbar die kat atas ni haaa..
sodap tau, manis.. hehe...
pastu hari ni dapat lagi.. tapi jenama lain pulak... ni haa...


mentang bulan puasa, tu dei.. mai bagi hari-hari ..
btw, alhamdulillah... 

Thursday, 19 July 2012

RAMADAN DATANG LAGI

ALHAMDULILLAH RAMADHAN MENJELANG TIBA...

kawan-kawan.. 
korang dah siap sedia belum?
ingat tak doa nak sahur ? nak berbuka semua ??
apa ? tak ingat ? jgnlah macm tuh.. kita kena ingat tau..
hehe..




nah aku dah bagi doa bersahur dgn berbuka.. hafal-hafalkan lah. tak susah pon.. senang je...
okay selamat berpuasa semua!!

(*,*)

Friday, 6 July 2012

SARANG SEMUT ??

hey . heyy ..
lama dah kot rasenya tak hupdate blog ni ...

dah nak bersarang dah blog aku ni haaa ...
yelah, kan sekarang dah ade serangga merayap-rayap kat tepi tuh... 

hahaha...

nak tahu kan mane aku cekau serangga tuh ?? haaa...
senanya semuanya berpunca daripada blog nur maslida khalid ni la...
dia ni lah yang membuatkan aku nak buat sarang yang memang aku sengaja letak.. haha

btw, baru je letak.. haha 

thank ya mas ! hehe .. 
tapi tutorial ni datang nya dari blog cik fie  ..


alhamdulillah , dah menjadi...

MOOD : HAPPY :)